Smile forever and ever

Är på marknaden med fina vänner å just nu är vi på ett fik och fikar. Maja kom hem från sin semester igår så passar på att umgås med henne för jag har saknat min bästa vän. Yey! Lägger ut ikväll vad jag jag har köpt, kram.


Goal

Jag går ut och springer en runda. Ha det bra så länge!
 
 
 

American Pancakes

 
Jag provade på något nytt nämligen hemgjorda american pancakes. Första gången och det var faktiskt riktigt gott speciellt med bär. Nu har jag ställt mig frågan varför jag i sjutton aldrig har smakat det förut? men någon gång måste vara den första och det blev idag.namnamnamnam. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla lite film och så kanske med syrran om hon vill. Äntligen har vi skaffat viaplay så nu kan vi kolla film därifrån TUMMENUPP. Det finns alla möjliga filmer och serier, nästan alla - de populäraste å det är dom som är bra i min synvinkel. Imorgon ska jag på marknad, fixa min hund innan han ska ställas ut på söndagen och såklart måste jag träna lite mer. Byebye så länge alla glada och sura.
 

Boys n girls i'm back

HEY!
Jag sitter fortfarande bara med en tröja och inte gör någonting och så lär det väl vara hela dagen men jag ska försöka ta mig till gymmet en sväng antingen själv eller med en gullig kompis. Å sen måste jag köpa en Vitamin Well focus eller så prova en annan smak. Jacqueline köpte en med grape frukt igår o den var riktigt god den å så kanske blir den som köps hem till ikväll. yummy yummy. Vad ska ni göra?
 
 
 
 
 

In love with Vitamin well focus

 
Ohhh herregud, jag har klipp mig idag och det blev kort. 3-5 cm försvann väl. Men dock var mitt hår väldigt risigt efter jag råkade fatta eld på ena sidan. Så fanns ju inget annat val än att klippa av det. snyft snyft. Å åt andra sidan växer det ju alltid ut igen. just be positiv. Det var ringträning med Leo tidigare idag, jobbigare hund får man leta efter är allt jag kan säga efter dagen kamp med denna hund. Sen hittade jag Jonna å då stannade jag och jacqueline med henne i stan och gjorde precis ingenting eftersom det finns inget man kan göra här. Allt är ruttet.Jag hittade denna dryck - bilden ovan och blev kär direkt. YUMMY!!!

Feel free

 
Det hände så att det fick bli en liten bloggpaus. Mina fina vänner från stockholm har uppehållt mig så jag inte har haft en chans att blogga men nu är dom i byn så får ta och passa på att skriva ett inlägg. Idag har vi vart i tjotti (byn) och grillat, tagit det lugnt och ätit efterrätt. Alltså inte gjort någonting annat förutom att ha haft krig med myggorna och knotten. Guuuud vad mycket mygg, man blir ju helt tokig och inte nog med det så får man flera tusentals nya röda myggbet som passar utmärkt bra till shorts och linne!

Ut o springa

Hello, det har vart dålig uppdatering i några dagar. Förlåt för det, men jag har haft fullt upp med sånglektioner, träning, överraskningar och umgåtts med vänner från Stockholm. nu ska jag ut och springa med min hund och lyssna as nice musik, ha det bra caio!


Överrasknings fest

Idag kom mina söta vänner från Stockholm och vi överraskade dom med mini tårtor, egen gjorda med åldern på. Jag fick en med 15år såklart. Nu ska jag umgås mer med dom, i'll be back soon. Chao!


sweet dreams

 
Nu är jag inne igen efter dagens äventyr. Vi har ätit grillat å grillat marshmallows å banan med glass, choklad och jordgubbar så här på kvällskvisten.yummy yummy. Vi har också vart barnvakt åt grannarnas söta barn, hur gulliga som helst! nu slår jag och syrran på en skräckfilm o hoppas på att vi inte dör. goodnight n sweet dreams cuties.

Glad midsommar

 
 
 
Glad Midsommar Allihopa. Jag och familjen ska grilla ute och ha det mysigt. Imorron kommer gäster från stockholm. Det kommer bli roligt att träffa dem igen. Sist jag träffade dem var när vi var på väg hem från frankrike så nu ska de stanna i norrland i 3 veckor. YEEEY! Ha en jätte jätte bra midsommar, jag bloggar senare. kram Stephenie.

Trött tjej

Vi är på väg hem från toppstugan och tröttare tjej får man leta efter. Jag tror verkligen jag kommer slockna i bilen å det bli pinsamt. Imorron får ingen, då menar jag INGEN väcka mig fören jag är vaken. den som gör det får en golvmopp rakt i ansiktet. O nu är jag seriös så godnatt på er. Trötta kramar från en trött tjej.


Hello cuties

Hello cuties. I'm very tired and i think i will sleep right now & my english is easy to understand so you will understand me, pretty good..good. Awkward,.. nej, skojja bara inte ska jag skriva something at english. Jag har vart på agilityplanen with my dog, ,men den här gången with Madicken. Det gick super bra och hon är bara bäst♥ ikväll ska jag också jobba på toppstugan och sälja lite våfflor, det gick väl bra igår trots tabbarna jag gjorde. men dock var det ju roligt för man fick ju sig ett gott skratt haha! nu ska jag ta det lugnt och städa lite och så innan jag far iväg igen och jobbar till 1 på natten. Jag ska försöka blogga när jag är där men jag kan inte lova något, just saying so you will not be disappointed om jag inte publicerar något under kvällen.
 
ggar. kram.

Filmtips

Eftersom jag har sett väldigt många filmer, och dessutom olika typer så kan jag vara snäll och tipsa om mina favoriter. Enjoy.
 
Romantiska/drama
*The vow: Paige och Leo Collins är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar upp har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta, igen.
 
*St charlie cloud: Charlie (Zac Efron) lever kvar i sin lilla hemstad som han inte klarar av att lämna. Han binds av minnet av en bilolycka fem år tidigare som han inte kan släppa, då hans lillebror omkom och det var Charlie som körde. Nu har Charlie, som en gång fick ett seglarstipendium till Stanforduniversitetet gett upp alla sina drömmar och arbetar som vaktmästare på kyrkogården. När den gamla skolkamraten Tess (Amanda Crew) kommer tillbaka för att förbereda sig för en tävling som går ut på att ensamsegla jorden runt, så oroas Charlie i sin inrutade vardag.
 
Skräck
*Mama: En övernaturlig thriller som berättar den skräckinjagande historien om två små flickor som försvann in i skogen den dagen då deras mor mördade. När de flera år senare räddas och ska börja ett nytt liv upptäcker de snart att någon eller något hemsöker dem om nätterna.
 
*Martyrs: Lucie har varit försvunnen i över ett år när hon hittas. Flickan befinner sig i chock och är oförmögen att berätta vad som hänt henne. Hon har inte utsatts för sexuella övergrepp, men det står utom tvivel att hon utsatts för fruktansvärda brott. På hemmet där hon placeras träffar hon Anna, och deras vänskap växer sig allt starkare. Flera år senare driver Lucies hämndbegär henne till omänskliga handlingar. Det är dags för vedergällning, och det är inte vackert. (Rekommenderas starkt men dock är den sjukt hemsk)
 
*Eden lake: Ett ungt par är på en romantisk weekend i skogen när ett gäng ungdomar stör deras lugna tillvaro. Efter att de stulit deras bil konfronterar mannen dem och i det följande bråket råkar han döda deras hund. Ungdomarna drar knivar och beslutar sig för att döda paret som flyr och en jakt inne i skogen börjar med en kamp på liv och död. (Rekommenderas)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du är värd så mycket

 
Glöm ALDRIG att ingen har rätt att vara dum mot dig. Ingen har rätt att trycka ner dig. Du är värd så mycket. Du är vacker. Tro på dig själv. Tror du på dig själv. Kan ingen sätta stop för dina gränser. INGEN. kram.

Boys n girls

Goodmornings boys n girls.Jag har vart vaken sen 8 och vid 9 for jag och vovven till agilityplanen och tränade med Jacqueline och hennes söta hund. Båda var jätte duktiga och Leo's 3 träning inom agility i år. Idag har han lärt sig att gå på 'lången', gungbrädan och slalom fast mer tränings behövs förstås.Träning ger färdighet! Sen har jag bara duschat och sovit tills nu. Det var super skönt att sova lite till efter en varm dusch, för jag somnade efter 4 inatt och har bara sovit i 'vad kan det vara? 4 timmar' kanske. så var sådär trött när jag kom hem, haha. Blev väckt av en kompis som ville att jag skulle jobba med henne ikväll o eftersom jag inte hade så speciella planer så är jag snäll och ska hjälpa henne. Vi ska förmodligen fara till toppstugan vid 20-20.30 och jobba till 01. För er som inte vet vad toppstugan är så bor jag i Gällivare och där finns ett berg som kallas för dundret. På dundret, kanske på toppen till å med så finns en stuga där vi ska sälja våfflor med grädde och sylt. mysigt. Dock vet jag inte om bloggappen kommer fungera så jag kan inte lova att det kommer publicera inlägg under kvällen. tyvärr, men jag kan ju alltid försöka. 'HAPPYFACE'. yey, men ska slå på en film och bara ha onsdagsmys.
 

his smile

I'll be back in a moment' drog en fet lögn för er där, det kanske ni märkte. jag ber så mycket om ursäkt må jag säga, haha! men jag vet inte HUR MÅNGA GÅNGER jag har försökt blogga från appen medan jag har vart ute på vift både hos kompisar och stan. den fungerar ju ALDRIG å jag blir på fullaste allvar tokig. Snart ryker både telefonen och datorn i golvet. men efter varje tanke hur kul det hade vart att stampa sönder dom här förbannat fina förskräckligt sega fanskapen - att jag faktiskt inte kommer att ha något alls att blogga med så föravinner tanken ganska snabbt. Visst hade jag kunnat slänga upp inlägg 3 på natten när jag kommit hem från kompisar, men ja somnar alltid fortare än datorn startar. så segt. Men NU ÄR JAG TILLBAKA OCH HÄR STANNAR JAG FRÅN OCH MED NU, låter bra va?
 
Ni är säkert lite nyfika vad som har hänt de första dagarna under sommarlovet. eller så inte. nevermind, jag berättar ändå. I söndags så efter den där låga promenaden som jag och min tremänning tog så for vi till henne. Där spelade vi kort och försökte bygga korthus som små barn gör men insåg väldigt snabbt att sånt var för svårt för oss. På kvällen kollade vi film om jag minns rätt men kommer inte ihåg vilken 'sadface' och lanade left 4 dead. Det är absolut roligaste spel jag har spelat, man typ dör av hjärtattacker but we survive every time. Sen kom jag hem sent på natten, vid halv 3 så då somnade jag innan jag hann blogga o vaknade på måndag vid 12 kanske? Måndag..vad gjorde jag igår egentligen. juste, jag, Emma och Jacqueline for på stan. Vi fikade och hade allmänt mysigt. Efter det drog jag och Jacqueline till djurmagazinet å jag frågade om sommarjobb och så. Nästan säkert att jag får, hoppas jag får!! Ni kan väl nästan gissa vad vi gjorde sen? kollade på 2 skräckfilmer. ENA var så hemsk att jag fick mardrömmar av den. HAHA. jag vill inte ens skriva vad dom handlar om, filmerna heter Martyrs och eden lake. Jag kan iallafall berätta att i Martyrs flår dom en tjej levande. FY VAD ÄCKLIGT, den är jätte hemsk och det var den filmen jag fick mardrömmar av.
 
Idag har jag vart på uställningsträning med gossen å han var super duktig. Såklart han var busig och så men det får jag ju räkna med. Busa gör man, när man är bebis. Efter det for jag och Jacqueline till ett möte om den stora utställningen som vi ska jobba på. spännande och mer spännande för att gossen ska ställas ut där. Jag är redan jätte nervös och det är 2 veckor kvar, tror jag. Jag är inte helt hundra på vilket datum. yes, och nu är jag här hemma och ska sova för att jag ska vakna tidigt imorron..senare. SHIT VAD KLOCKAN GÅR FORT, jisses, har skrivit i snart en timma om inte mer. jo, tillbaka till senare... jag och tremänningen å vovvarna ska fara och träna agility där vid halv 9 då det inte är nå folk så får vi träna lite för oss själva. mysigt mysigt. Nu ska jag sova, godnatt så hörs vi imorron!
 

I don't care

Godmorgon cuties. Jag har sovit jätte bra inatt men det är ganska konstigt att ibland kommer man ihåg sina drömmar och ibland inte. Kan det vara så att dom drömmar man kommer ihåg är de spännande medan de som glöms är oviktiga? maybe, maybe not. Iallafall är dagens plan att gå på en LÅNG promenad med min tremänning och doggsen. Saker som händer sen är oklara. Men senare ikväll eller på eftermiddagsen ska jag ta en springtur i guess ifall det inte blir så att vi är ute på vift. Det får bli ett ointressant inlägg, eller ni kanske tyckte det var sviningt intressant på ett ointressant sätt? men doggsen måste ut så bye for a time. I'll be back in a moment.
 
 
- ifall ni vill göra länkbyte kommentera, annars så kommentera i vilket fall så jag kan gå in och kika på era fina bloggar. Statistiken var på topp igår, bättre än vanligt tråkigt bara att inte vågar kommentera. pfft skoja, klart ni vågar. vad snackar jag får bullshit. kommentera nu cuties ♥

Skinny Love - cover Alycia Marie

 
 
   - Gå in och kika på min kompis fina blogg http://emmasjohansson.blogg.se/ absolut läsvärd!♥

Du är så mycket bättre

Varför behandlas människor olika? varför kränker man människor? varför kan man inte acceptera att vi är födda olika och vi har olika utseende? Har ni inte funderat på det? Jag blir så sjukt irriterande när man spottar på människor bara för att man ser lite annolunda ut. Jag kan berätta att en gång i skolan gick en kille förbi två tjejer. Ena tjejen gjorde 'kräkningar' bakom ryggen på pojken, den andra tittade på och skrattade. När han kommer in igen gör hon det igen framför ögonen på han. Hur omogen får man vara egentligen?inte bara med det, sedan skryter hon om vad hon gjorde framför den här stackars pojken. Inte mycket hjärna att tänka med. Såklart sa jag ifrån och frågade 'vafan dom höll på med' svaret jag fick var 'en blick som sa Är du dum i huvet eller typ' Jag hade aldrig kunnat kränka en annan människa, det är på fullt allvar bara löjligt och människor som gör det är omogna IDIOTER som kan ta och växa upp å lära sig lite vett och etikett. Att kalla någon 'tjock eller ful' gör varken dig eller den drabbade snyggare. Lär er istället att accepera varandra och gör erat och andras liv värdefullt. Lev för ett bra liv. För det du gör i ung ålder - att trakassera någon kommer du ångra i vuxen ålder och ställa dig frågan 'hur dum kunde jag vara, varför gjorde jag så mot hen?'.Ni vet bättre än så för ni har en hjärna. Då menar jag också att ni ska använda den SMART.
 
Tänk er själva att hamna i den drabbades situation, hur personen känner och mår när ni slänger ut onödiga och fullständigt patetiska ord? skulle du fortsätta då? knappas. Jag kan inte heller sitta här och beskriva hur en drabbad känner sig för jag har inte vart med om något sådant men jag kan förstå att det är en DAGLIG kamp att bli kränkt och höra ord som sätter sig in i skallen och hörs om och om igen. Bara att höra ord sårar & sånt måste vi människor börja förstå. Det är så många liv som har avslutas alldeles för tidigt pga idioter som inte tänker. Va istället schysst mot varandra. Jag säger inte heller att man kan gilla alla. Fine, du gillar inte den personen. visst, låt HEN va då. Gillar du inte så låt bli att prata. Lägg energin på något du tycker är roligt och som du vill spendera din tid på. Ingen MÄNNISKA mår BRA av att sabba någon annans liv, så varför ens göra det? ni är bättre än så guys. TÄNK, LEV OCH FÖRSTÅ!
 
 
 
 
 
 

New Girl

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag hjälpa till på ponnyridningen men den blev inställd pga allt regn så tur i oturen. Vad ska jag göra nu? ingen aning..knappas någon som är vaken. Så jag antar att jag slår på New girl och kollar den hela dagen. yes. ha så bra.


Jag älskar dig enda upp till rymden

Godmorgon å här sitter en jätte trött Stephenie som inte kunde sova inatt och därför va jag vaken och när jag väl somnade så glömde jag alarmet. Bra av mig..väldigt bra. Nu måste jag ta den sena bussen till stallet och komma to late. Jag ska hjälpa till där med ponnyridning i stört regn. Det är ju jätte kul, bara att ta på sig regnkläderna!


Sommaravslutning å grym kväll

Jag har fått sommarlov, yeah! As härligt så nu taggas sommarens äventyr, bada och sola. Förlåt för dåliga upplägg men dock har inte min mobilbloggapp fungerat men nu är jag här alive. Min fina vän Jacqueline har hållit mig sällskap hela kvällen, då vi har skrattat som aldrig förr å våran natthumor är såklart bäst. Vi behöver inte supa för att ha så jävla kul, vi lyckas utan att vara bakfull dagen därpå. Ha så roligt alla studenter ikväll o imorgon, haha :* nu ska jag snacka med mina andra fina vänner på Skype hela natten o fortsätta på en grym natt. godnatt xx


goodmorning girls and boys

Godmorgon från en trött Stephenie x


Myrvang Lancelot

Myrvang Lancelot, även kallad Leo♥
- Fotograf: Nathalie Blombacke
 
 
 

Life doesn't get easier, you just get stronger

Jag känner mig allmänt lat idag fast jag inte alls har vart lat but you get it? först så har jag vart på en lagomt rolig vandring upp på ett berg. Där vi mötte vi på hagel, lite snö och regn + en fin liten snål sol. När jag kom hem, däckade jag i min säng i nån timma tills jag var tvungen att tvinga mig upp för att ta mig bort till stallet för att rida en hezt. Det gick jätte bra å vi red efter stigen och sedan hoppade hinder några gånger. Nu är jag hemma efter att min syster har vart proffsfotograf och fotat mig och min hund Leo. jag har fortfarande träningskläder på så funderar på att fara ut och springa. men jag vet inte om jag orkar? ja' ser ju ifall jag somnar eller inte. 
 

Inspiration


i think I can fly..

Hejsan, det har vart ganska bra dag idag. Jag vaknade vid 8 och tog mig en promenad med min fina vän till abbortjärn där vi hade klassdag. Sen tog vi en promenad tillbaka.Vill ni veta vad som hände då? jag tappade kopplet, ett grönt dessutom i skogen efter halva biten på väg hem. Som tur lyckades jag hitta det nästan vid början så jag har gått 3 svängar.haha! ikväll är det tänkt att gå på utställningsträning med min snart 1 årige hane 'Leo'. Första gången, yippi. Jag hoppas det går något sålunda bra, men det går det säkert. ha de fint.


At the gym


Inspiration


Everything that kills me makes me feel alive

Godmorgon gamla och nya. Jag har 'hål-timme' så jag vet inte vad jag ska göra, men det hade vart mysigt att kolla på en film eller bara lyssna musik såhär på morgonen, vad tycker ni? :*


Inspiration


Never stop smiling with you

'Never stop smiling with you', jag sitter här ute i solen och lyssnar musik, tar det bara allmänt lugnt för imorgon har vi brännbolls turnering mot myranskolan. Det är tänkt att vi ska vinna, men vi får ju se hur det går. Haha. Ikväll ska jag se film och ta en varm dusch, en sån här liten myskväll i min ensamhet. O' föresten har jag haft nagel manikyr med det jag fick av Maja igår. Super roligt eftersom jag tycker om att fixa naglarna. yes, ha en fin fin söndag!


You made My day

det här med skräckfilmer är inte vår grej, så det fick bli Bamse för en stund men det dröjde inte länge så satt vi med händerna för ögonen. Filmen startades 'mama'. Nu är jag nerkrypt under täcket och väntar på att ögonen ska slockna och mardrömmarna anfaller.. Pffft jag bara skoja, här finns inga mardrömmar!tack för en underbar kväll girls, you 2 made my day och tack Maja för din fina överraskning. Min söta vän gav mig en skyddsängel, nageldekoration, och godis + ett jätte fint kort efter min 15 års dag. super gulligt, TACK<3


Hjärtattacker och smutsiga fötter

Det var lite roligt igår kväll när jag skulle gå ner till min tremänning. Det var duggregn och åskan hade gått, så tänkte inte mer på det. Mitt iallt börjar det ös regna så jag ställer mig under en tunnel med tanken att det skulle sluta regna. Nej..det börjar regna mer och tunneln svämmar över. Nu står jag på andra sidan på en liten liten torr fläck. Nu måste jag springa ner, jag tar mig dock bara en halv meter innan världens åska och blixt smäller framför mig. Hjärtattacken som uppstår och jag springer in i tunneln igen. När jag ringer till Jackie och håller på att garva ihjäl mig för att jag är fast i tunneln gör inget bättre utan tar modet att springa ut igen men den här gången lyckas jag faktiskt ta mig ner levande.

Kvällen fortsatte med movie night. Vi såg en rysare/skräckis och Hans and Gretel. båda filmerna var jätte bra som tur var det fint väder när jag skulle gå hem vid halv 2 på natten så fick varken hjärtattacker eller skitiga fötter. O' nu är det lördag och jag tänker bara ta det lugnt hemma, gå runt i myskläder och se film hela dagen. vad ska ni göra?(tunneln jag satt fast i när det var översvämning)


bada

Det blev ändrade planer. Jag och min tremänning 'Jacqueline' tog en lång promenad till en sjö som heter abbortjärn i det fina vädret. Tråkigt nog blev det mulet när vi kom fram men det hindrade inte oss eller hundarna att vara i vattnet. Super mysigt förutom allt mygg som kryllade bland oss. Varför finns ens mygg? kan dom inte bara försvinna? det är det värsta på sommaren att det finns mygg och man får myggbett, det kliar och det stressas. Mygg bildar en stressad miljö, iallafall i min synvinkel. Jag blir jätte stressad av myggen, hur blir ni när ett tusentals mygg attackerar er?


Goodmorning everybody

Godmorgon, dagen ska börjas med en promenad me' mina hjärtan. Sen, vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror att jag skulle umgås med Maja och drar på stan eller något sådant. xx


Fylldes med snack och skratt

Your life is what you make it to, så sant.Eller hur? du lever dina dagar, det är ditt liv och du bestämmer hur du ska leva det. Ingen annan har rätten att besluta dina dagars balander och livets mening.

Nu sitter jag här i mitt rum, snackar med ett par kompisar på facebook och jag ska snart gå och lägga mig. Natten fylldes med snack och skratt med världens finaste vänner. Vi har haft jätte roligt och det var en bra början innan sommarlovet kommer. Så sjukt att 8:an är över, det känns som jag nyss började. men tider går fort och snart går jag i 9:an men innan det ska jag ha ett så grymt bra sommarlov!xx


on my way home

The sun is up, the sky is blue. It's beautiful and so are you.

Hejsan, sitter i bilen påväg hem efter att ha spenderat några timmar med en jätte trevlig tjej som har trimmat min Bebis. Han blev som en ny vovve, på ett bra sätt. Han blev jätte fin och jag kan lägga upp bilder före/efter ikväll OM jag kommer ihåg. Yes, jag är hemma om 2 timmar skulle jag tro då blir det att umgås med vänner och ha torsdags häng. ha en bra dag!


freedom

Godmorgon, nu sitter jag i bilen mot Luleå. Jag tänkte sova en stund för jag är såå trött. Haha godnatt xx


back on track

hellu, I'm back efter dagens balander av början med lektioner som bestod av film och sedan avslutades bild. Sen har jag vart hemma och städat mitt rum som inte alls såg så bra ut men det är på förbättringsvägar och för ett litet tag sedan kom jag hem från ridpasset med världens bästa häst, Max som jag drömmer att det är min egen. Han betyder mycket för mig, och jag älskar verkligen den här ponnyn som om det vore min egen. forever and ever♥
 
Nu ska jag 'finslipa' mitt rum och ta ett bad i guess, sedan ska jag prata i skype med vänner och ha onsdagsfilmmys med mig själv i min ensamhet. Det var ju sista dagen i skolan innan måndag. Det är fett skönt med 2 lediga dagar extra så imorron åker jag och pappa ner till luleå och lämnar min baby på trimmning. Min 'snart 1 årige' jack russel ska ställas ut i sommarn så han måste ju bli lite fin när uppfödaren och alla kommer upp. Vi  ska levererar med stil. haha. Ni får ha det jätte bra så kommer ett inlägg inom kort!
 
Min baby<3

Dream it. Wish it. Do it.

Som jag nämde tidigare vill jag få ut något med det jag skriver och jag vill bygga upp en grund till varför jag bloggar och ge inspiration till er läsare. Nåväl, jag kan börja med att berätta varför jag har en målvikt och varför jag överhuvudtaget har mål. Allting började någon vecka efter nyår. Jag hade redan tidigare funderat över ett bra nyårslöfte, not like a 'godislöfte' utan något helt större. Tillslut, var det något som viskade i mitt öra -  jag vill skaffa ett mål för mig själv och jobba efter mål. Men vad för mål, fanns det något som kunde förbättras eller ge en förändring? Min första tanke var att få fram en målvikt, satsa mer på träningar och äta nyttigare - inget godis eller sådana gottigheter. sedan kom min andra tanke, bättre självförtroende. Så jag satte fokus i det.
 
Varför just träning, själförtroende och vikt som mål? rakt på sak, jag hade skitdåligt självförtroende och det vet jag gott och väl men jag är på förbättrings vägen. Själv tyckte jag inte att jag är var 'snygga, söta, fina, smala' utan allt tvärt imot. Och det är en daglig kamp bara det att försöka tycka om sig själv och respektera att man är vacker på sitt eget sätt. Självförtroende är det viktigaste man har i sitt liv, utan det vad händer- Jag tror inte man kommer långt med ett dåligt självförtroende i sitt liv. Därför tränar jag, för att se en förändring av mig själv. Jag mår så mycket bättre efter varje träningspass- jag gjorde något bra för min hälsa, jag utmanade mig själv kanske lite mer än vanligt och jag spenderade tid på något jag älskar och något som är nödvändigt istället för att spendera den tiden tex framför datan eller gå onödigt på stan. Idag har jag modet att säga att jag är stolt över mig själv som faktiskt når framsteg i både träning och självförtroende. Jag kanske inte är det perfekta men jag är nöjd med att vara jag och ingen annan. Jag är inte i mål, men jag kämpar och jag slutar inte fören jag är där och någonting jag verkligen inte gör är att ge upp
 
Träningsprat Jag tränar 3-4 dagar i veckan, beroende hur mycket tid jag har. Då tränar jag på gymmet, kondition/armar/ben/mage och uthållighet men ibland, känne jag bara 'no gym' så då får det bli en springtur med hunden och fina vänner jo. Jag äter vanlig mat men har börjat 'lära' mig att äta fisk. Fisk är alltid något jag har avskytt så det är lite läskigt att äta det men för några veckor sen då jag knappt fick i mig fisken utan att tappa matlusten ordentligt så kan jag i nuläget äta fisk. Det här med godis och gottigheter, det är okej nångång men inte hela tiden. Jag kan ta nån godis till fredagsmys men inte käka sånt varje dag. Jag vill inte sätta för mycket press på mig själv och ha speciella maträtter och tänka vad får jag äta och inte utan jag får tänka med hjärnan vad jag stoppar i mig. Så ni där ute som har mål, ge inte upp. Prinsessors sagor slutar alltid perfekt lika så med prinsars. glöm inte, det är DU som kan fixa det du vill ha, eller nå målet. ingen annan kan göra det åt dig. och det är inte bara med träning utan med vilket mål du än har. Tro på dig sjäv och stå upp för dig so then i know you will make it. YOU ARE BEAUTIFUL♥
 
 

Bloggstart

Halloj, mitt namn är då Stephenie, jag har bloggat på den här bloggen i över 2 år men har dock haft en bloggpaus i drygt 3 månader. Idag, fick jag glädje för att blogga igen men inte som tidigare, nu vill jag satsa på att få ut något själv av mina inlägg och inspirera er läsare som 'börjar' läsa bloggen. Jag har bestämt mig för att skriva om min kamp att nå mitt mål - målvikt/träningar och tips, men jag kommer självklart att ta mig tid att skriva om mode, inspirationbilder, mitt vardagliga liv och musik såklart!
 
Mina gamla inlägg har jag raderat pga att bloggen ska få en helt annan betydelse vilket jag hoppas och tror att det kommer bli mycket mer inspirerande och glädje i det hela. I mitt 'första' inlägg som kommer ut om ett tag kommer handla om mål, varför jag har mål och vad jag tycker och tänker. kom ihåg att jag diskuterar mina egna tankar inte dina, så det jag skriver behöver inte du alls hålla med om.
 
Jag till höger, min allra bästa kompis Jonna till vänster. Bilden togs för någon vecka sedan när jag var på konfirmationsläger i frankrike, Taize.

RSS 2.0