14 år och gravid?

Tänkte att jag lika gärna kan göra ett till inlägg eftersom jag inte har annat för mig, och känslan att känna sig som en död fisk är inge vidare så ni kan gärna vara social på kik och snap. På kik heter jag 'stepheniieeb' och på snap 'stepheniie'. Jag såg för ett tag sen en video om en tjej som blev gravid när hon var 14 år. Idag 17. Hon gjorde inte abort utan behöll hennes undebart söta dotter Kelly. Jag tycker det är starkt gjort. Att en del människor är så modiga och kan ta ett stort ansvar när man är så ung. Hon var själv bara ett barn och gav den här världen ett  till liv. Fast det har gått några år önskar jag Hon och hennes dotter all lycka i framtiden.Vad tycker ni om att bli gravid när man är 14år?
 
Hon bloggar också så om ni vill gå och läsa den och veta mer hur hon har det. Vilket jag faktiskt rekomenderar så klickar ni på länken här →http://micahs.se/ kram Stephenie

Huvudvärk

Bilden har Maja redigerat men annars har den tagits i Gällivare uppe på Dundret. Våra händer där också, så fina. eller hur?
 
HEY. Jag har haft huvudvärk hela dagen och det är verkligen jätte jobbigt. Jag är spyless! För det mesta har jag sovit men som tur har jag en dator så har kollat film från viaplay, en hel del. Dock tog jag mig till styrelsemötet men jag ångrade det ganska fort. Mitt huvud höll på att explodera och jag hade inte alls lust att sitta där och snacka. Inte så bra dag må jag säga men vädret var på topp. Nu är det lite små kyligt så ska slå på en till film och sedan gå och lägga mig igen. Hoppas ni har haft en bättre dag än min va? kram Stephenie

02.28

 
Relaxing music på kvällen är så mysigt eller snarare natten. Jag har haft en underbart rolig dag med bästa vännen. Vi har snackat om allting mellan himmel och jord, precis det vi gör varje dag när vi är med varandra. Vi kan sitta i timmar och snacka om hur mycket som helst. Från killar till minnen till skratt och till mat. HAHA, idag har vi tjockat i oss pizza/kycklingspett. Jag åt kycklingspett, det är gott speciellt när man får sallad och en god dressing till. Jag tror faktiskt att jag skulle klara mig bara på Bergets egengjorda dressing och sallad hela livet ut. Sen har vi vart på dundret med Majas mamma och pappa. Där lekte vi lite med kameran. yes, snart ska jag gå och sova. Goodnight n sweet dreams kram Stephenie

Kunfu

Jag och min bästa kompis Maja.
 
Hej. Det var ett tag sen jag uppdaterade men ni har inte missat något dom senaste dagarna. Bilderna från utställningen kommer att komma inom kort. Antingen idag eller i helg. Men igår hände något intressant faktiskt. Jag och min bästa vän gick runt på stan sen fick vi en frågan av en tjej om vi ville köra ett kunfu pass med henne. Hon är dramainstruktör och fysisk skådespelare. Som sakt, jag älskar att pröva nya saker och leva livet så vi provade. Fy fasen vad kul det va! HAAAYEEEEE. kanske det ska komma en film om det eller vad tycker ni? inte alla dagar man står mitt i stan och gör kullebyttor, sparkar och slag mot kompisar, träd och tränare. haha.Dom andra dagarna har jag tränat/joggat och inte gjort så mycket mer å vart med kompisar. levt livet.sånt man ska göra på sommarlovet. yes, nu väntar jag på Maja. Vi ska planera lite för imorgon och ha kul. Dunka musik hela dagen, jag fick igång mina högtalare och bas så nu får grannarna hålla i hattarna o skaffa öronproppar. kram stephenie
 

..en fågel som försöker flyga utan vingar

 
Jag älskar verkligen mina vänner, mina bästa vänner, dom jag litar på, dom jag har roligt med och dom som är äkta. Vad skulle jag vara utan dom? en fågel som försöker flyga utan sina vingar. Min bästa vän Maja finns alltid här för mig, vi kan prata om allting mellan himmel och jord. Jag är så lyckligt lottad att jag har en vän som hon, en vän som stöttar och finns här. Bara känslan att veta att man har en sådan kompis som ställer upp för en, det är en otrolig känsla. Ni vet den va? man känner sig så trygg med sin bästa vän i sin andra hand. Tack Maja för jätte trevlig dag, vi har hunnit prata om så mycket ikväll- alla minnen från Taize och massa andra saker medan vi åt vår goda fruktsallad, glass och smält choklad. Sånna här kvällar måste vi ha fler av, super mysigt och super roligt + att jag erkänner att jag behöver öva mer på WII haha! Nu mina söta läsare så ska trötta jag snart sova. Men innan det ska jag bju' på några bilder från dagens äventyr. Goodnight and sweet dreams.
 

musiktips

 
 
 
 
 
Jag lyssnar väldigt mycket på Brogan Burnside, Nicki Minaj, Skylar Grey, Nelly Furtado, Rita Ora och Mike Posner m.m. Och det kan hända att jag lyssnar sönder låtarna. haha!

Rock life

Regn regn och mer regn. tråkigareväder kan det inte bli. Men vädret ska inte förstöra min dag, så snart åker jag till stan och träffar min kompis Maja. Vi kommer väl å runt och kika på kläder och fika, sen ska vi ner till dollar o ta de lugnt. Mamma och stockholmarna ska till byn så jag är ensam hemma hela dan skulle jag tro.Bilden ovan är Leos kritik från utställningen. En del negativa och positiva men dock får vi ta till oss lite av det men också inte bli fäst på det. Vi ska ju satsa på att ställa igen så bara öva och öva.Nu måste jag ta o fixa mig. Hejdå så länge.

Här ska det vara rubrik

-Leendet är som ett ljus i själens fönster, det visar att hjärtat är hemma. Förlåt, jag har vart ur usel på att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Men ibland har man mindre blogglust och andra dagar så mycket lust att man bloggar 'för' mycket. haha! Jag har inte gjort så mycket mer än att jobbat hela helgen på hunduställningen och även träffat Leo's uppfödare.- Alltså min hunds uppfödare. Dom var jätte snälla och killen som ställde ut Leo var super duktig och allt gick kanon. Leo fick 'very good', näst bästa man kan få så jag är en jätte stolt matte med ett STORT leende på läpparna. Dock ska vi träna mera och satsa på en till utställning. En tanke är att kanske åka ner till stockholm på den stora hundmässan och ställa där. Men det är länge kvar till dess så har tid att tänka på saken. 
 
Jag vet faktiskt inte vad jag gör vaken nu? imorron klockan 05.00 hämtar pappa upp mig så drattar vi ner till tvättstugan och dumpar av mina kläder som ska ha tvättas till senare på dagen då jag åker till Gällivare och möter upp Maja i centrum. Vi ska gå på stan en sväng, åka ner på dollar och säkert se film eller nått sådant på kvällen.Och snacka om planer och berömmelser. Bjuder på kvällshumor, goodnight and sweet dreams.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0