Filmtips

Eftersom jag har sett väldigt många filmer, och dessutom olika typer så kan jag vara snäll och tipsa om mina favoriter. Enjoy.
 
Romantiska/drama
*The vow: Paige och Leo Collins är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar upp har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta, igen.
 
*St charlie cloud: Charlie (Zac Efron) lever kvar i sin lilla hemstad som han inte klarar av att lämna. Han binds av minnet av en bilolycka fem år tidigare som han inte kan släppa, då hans lillebror omkom och det var Charlie som körde. Nu har Charlie, som en gång fick ett seglarstipendium till Stanforduniversitetet gett upp alla sina drömmar och arbetar som vaktmästare på kyrkogården. När den gamla skolkamraten Tess (Amanda Crew) kommer tillbaka för att förbereda sig för en tävling som går ut på att ensamsegla jorden runt, så oroas Charlie i sin inrutade vardag.
 
Skräck
*Mama: En övernaturlig thriller som berättar den skräckinjagande historien om två små flickor som försvann in i skogen den dagen då deras mor mördade. När de flera år senare räddas och ska börja ett nytt liv upptäcker de snart att någon eller något hemsöker dem om nätterna.
 
*Martyrs: Lucie har varit försvunnen i över ett år när hon hittas. Flickan befinner sig i chock och är oförmögen att berätta vad som hänt henne. Hon har inte utsatts för sexuella övergrepp, men det står utom tvivel att hon utsatts för fruktansvärda brott. På hemmet där hon placeras träffar hon Anna, och deras vänskap växer sig allt starkare. Flera år senare driver Lucies hämndbegär henne till omänskliga handlingar. Det är dags för vedergällning, och det är inte vackert. (Rekommenderas starkt men dock är den sjukt hemsk)
 
*Eden lake: Ett ungt par är på en romantisk weekend i skogen när ett gäng ungdomar stör deras lugna tillvaro. Efter att de stulit deras bil konfronterar mannen dem och i det följande bråket råkar han döda deras hund. Ungdomarna drar knivar och beslutar sig för att döda paret som flyr och en jakt inne i skogen börjar med en kamp på liv och död. (Rekommenderas)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0